Nuorten Helppi • Salo

Tietoa palvelusta

NuortenHelppi.fi on Salon Klubitalo ry:n ylläpitämä nettialusta, joka kokoaa yhteen useita paikallisia mielenterveys- ja päihdetoimijoita nuorille suunnattuna palveluna Salossa. Salon Klubitalo ry toimii aktiivisesti tämän nettialustan hallinnoijana ja päivittäjänä.

Sivuston toiminta ja sisältöjen ajantasaisuus

Käyttäjillä on mahdollisuus tutustua NuortenHelppi.fi-sivustoon vapaasti tietokoneella tai muilla päätelaitteilla ilman kirjautumista palveluun. Sivustolla on linkkejä eri alustoilla toimiviin palveluihin, joissa saattaa vaadita kirjautumista.

Palvelun ylläpitäjät pyrkivät pitämään verkkosivuston tiedot oikeina ja päivitettyinä sekä varmistamaan sivuston teknisen toimivuuden. Teknisistä syistä johtuen kaikissa tilanteissa tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan voida taata.

NuortenHelppi.fi-sivustolta löytyy linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille sivustoille. Emme ota vastuuta ulkopuolisten sivustojen sisällöstä emmekä niiden saavutettavuudesta.

Havaittujen sisältö- tai teknisten virheiden osalta pyydämme ilmoittamaan niistä sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.

Sivustolla käytettävät ohjelmistot & palvelut

WordPress:
NuortenHelppi.fi-verkkosivustoa ylläpidetään ja esitetään käyttäjille WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä. WordPress ei tallenna sivuston käyttäjistä mitään henkilötietoja.

Algolia:
Algolia on palvelu, joka luo NuortenHelppi.fi-sivuston hakuehdotuksia, seuraa hakutoimintaa ja kerää tietoja käytön tilastointia ja palvelun kehittämistä varten. Kerätyt tiedot, kuten käyttäjien tekemät haut, ovat anonymisoituja eikä niistä voida tunnistaa yksittäistä käyttäjää tai hänen tekemiään hakuja.

Google Search Console:
Google Search Console -työkalua käytetään seuraamaan, millaisilla Google-hakukonehauilla käyttäjät saapuvat verkkosivustolle. Työkalu ei tallenna tietoa itse sivuston käyttäjistä.

Cloudflare Turnstile:
Tietoturvan varmistamiseksi lomakkeiden lähetyksessä käytetään Cloudflare Turnstile -palvelua, joka tarkistaa lähettäjän olevan luonnollinen henkilö tai robotti. Palveluun liittyy IP-osoitteen ja muiden tarvittavien tietojen lähettäminen Cloudflarelle. Tarkistuksen yhteydessä noudatetaan Cloudflare:n tietosuojakäytäntöjä.

Palvelumme saavutettavuus

Olemme sitoutuneet noudattamaan World Wide Web Consortiumin (W3C) Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 Level AA -standardia verkkosivujemme esteettömyysstandardina. Jos kohtaat ongelmia NuortenHelppi.fi-sivuston tietojen tai palveluiden käytössä, ota yhteyttä sivuston yhteydenottolomakkeella. Ilmoita saavutettavuusongelman luonne ja käyttämäsi apuväline, mikä auttaa meitä jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kaikille palvelumme käyttäjille.

Sivua muokattu 25.01.2024