Tietoa palvelusta

Salon Klubitalo ry:n ylläpitämä NuortenHelppi.fi on nettialusta, johon on koottu monia paikallisia mielenterveys- ja päihdetoimijoita jotka on suunnattu nuorille Salossa. Salon Klubitalo ry aktiivisesti hallinnoi ja päivittää tämän nettialustan sisältöä.

Sivuston toiminta ja sisältöjen ajantasaisuus 

Käyttäjä voi tarkastella nuortenhelppi.fi-sivustoa tietokoneella tai muulla päätelaitteella vapaasti ilman kirjautumista palveluun. nuortenhelppi.fi-sivustolla on linkityksiä eri alustalla toimiviin palveluihin, joissa kirjautumista saatetaan edellyttää. 

Nuortenhelppi.fi palvelun ylläpitäjät pyrkivät pitämään verkkosivustolla olevat tiedot oikeina ja päivitettyinä sekä varmistamaan sivuston teknisen toimivuuden. Teknisistä syistä verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata. 

Nuortenhelppi.fi-sivustolta on linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille sivuille. Emme vastaa ulkopuolisten sivustojen sisällöistä emmekä myöskään näiden saavutettavuudesta. 

Sivustolla havaituista sisältö- tai teknisistä virheistä pyydetään ilmoittamaan sivuston yhteydenottolomakkeella

Sivulla käytettävät ohjelmistot & palvelut

WordPress

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä, jolla nuortenhelppi.fi -verkkosivustoa ylläpidetään ja esitetään käyttäjille. WordPress ei tallenna sivuston käyttäjistä mitään henkilötietoja. 

Algolia

Algolia on palvelu, jolla luodaan nuortenhelppi.fi-sivuston hakuehdotuksia. Sillä seurataan hakutoimintaa (mm. suosituimmat haut). Tietoja kerätään käytön tilastointia ja palvelun kehittämistä varten. Kerätty tieto, kuten käyttäjien tekemät haut, on anonymisoitu eikä tiedoista voida siis tunnistaa yksittäistä käyttäjää eikä heidän tekemiään hakuja.  

Google Search Console 

Google Search Console -työkalulla seurataan, millaisilla Google-hakukonehauilla käyttäjät saapuvat verkkosivustolle. Työkalu ei tallenna tietoa itse sivuston käyttäjistä. 

Cloudflare Turnstile

Taataksemme riittävän tietoturvan myös lomakkeita lähettäessä, käytämme Cloudflaren Turnstile-palvelua. Sen tehtävä on pääasiassa tarkistaa, onko lähettäjänä luonnollinen henkilö tai robotti. Palveluun kuuluu IP-osoitteen ja muiden Turnstile-palvelun tarvitsemien tietojen lähettäminen Cloudflarelle. Tarkistuksen yhteydessä sovelletaan Cloudflare:n tietosuojakäytäntöjä. Lisätietoa tietosuojakäytännöistä löydät Cloudflaren sivuilta .

Palvelumme saavutettavuus

Olemme ottaneet käyttöön World Wide Web Consortiumin (W3C) Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 Level AA -standardin verkkosivujemme esteettömyysstandardiksi. 
Jos sinulla on ongelmia nuortenhelppi.fi-sivuston tietojen tai palveluiden käyttämisessä, ota meihin yhteyttä sivuston yhteydenottolomakkeella
Ilmoita saavutettavuusongelman luonne ja käyttämäsi mahdollinen apuväline. Tämä auttaa meitä jatkuvassa pyrkimyksessämme tarjota hyvä 
käyttäjäkokemus kaikille palvelumme käyttäjille.

Sivua muokattu 02.03.2023